Κλιματισμός DAIKIN
Diakin Industries LtdH DAIKIN Industries Ltd αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων κλιματισμού στον κόσμο. Με έτος ίδρυσης το 1924 στην Osaka Ιαπωνίας και έχοντας σαν ακρογωνιαίους λίθους της ανάπτυξης της, την ποιότητα, την καινοτομία και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, η εταιρεία έχει οικοδομήσει μια παγκόσμια φήμη στην κατασκευή αξιόπιστων και τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων κλιματισμού. Εφευρέτης του συστήματος VRV, του πλέον διαδεδομένου συστήματος κλιματισμού για κτίρια γραφείων, πολυχώρους και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, η DAIKIN επενδύει στην βελτιστοποίηση των εν λόγω συστημάτων, τόσο σε ενεργειακή απόδοση όσο και σε λειτουργικότητα και οικονομία.

Η DAIKIN υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στην προώθηση ψυκτικών φιλικών προς το στρώμα του όζοντος. Το ψυκτικό R 410Α, μηδενικής μείωσης του όζοντος, που αντικαθιστά πλέον όλα τα ψυκτικά υγρά της αγοράς αποτελεί καινοτομία DAIKIN. Τα μοντέλα DAIKIN κατατάσσονται στις ανώτατες θέσεις της κατάταξης όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση και αναμφίβολα συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Η αφοσίωση και η δέσμευση της DAIKIN για τη βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος βραβεύτηκε με το περιζήτητο πιστοποιητικό του προτύπου ISO14001. Το πρότυπο ISO14001 πιστοποιεί ότι η DAIKIN εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης με στόχο την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος από τις πιθανές επιπτώσεις των παραγωγικών δραστηριοτήτων, των προϊόντων και των υπηρεσιών της, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας του περιβάλλοντος. Η DAIKIN αποτελεί τον πρώτο κατασκευαστή κλιματιστικών που έλαβε τη διάκριση αυτή.

Η DAIKIN ήταν η πρώτη εταιρία του κλάδου της η οποία έλαβε το σήμα CE για όλη τη γκάμα των προϊόντων της. Το σήμα CE πιστοποιεί ότι τα προϊόντα της πληρούν τις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας περί ασφάλειας προϊόντος. Το Σεπτέμβριο του 1993, η DAIKIN Ευρώπης υπέγραψε τη Συμφωνία Πιστοποίησης Eurovent. Τα μέλη του οργανισμού αυτού υποβάλλουν εθελοντικά τα προϊόντα τους σε ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων εργαστηρίων για δοκιμή και αξιολόγηση. Η συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα πιστοποίησης δίνει στην DAIKIN τη δυνατότητα να εγγυάται ότι οι προδιαγραφές των προϊόντων της όπως παρουσιάζονται στα εμπορικά και τεχνικά κείμενά της είναι ακριβείς.

Η δραστηριοποίηση της στην Ευρώπη ξεκινά το 1972, με την ίδρυση τη DAIKIN Europe NV. Από τη ίδρυσή της το 1972 η DAIKIN Ευρώπης εξελίχθηκε από εργοστάσιο συναρμολόγησης εξαρτημάτων σε ολοκληρωμένη παραγωγική μονάδα, η οποία πληρεί όλα τα ευρωπαϊκά κατασκευαστικά στάνταρ. Μετά τα εργοστάσια της Ιαπωνίας και η DAIKIN Ευρώπης το 1993 πιστοποιήθηκε με το πρότυπο ISO9001. Τον Απρίλιο του 2002, η DAIKIN Ευρώπης ελέγχθηκε από τους εξωτερικούς ελεγκτες του Lloyd Register Quality Assurance σε σχέση με το πρότυπο του ISO9001:2000. Το νέο πρότυπο του 2000 είναι προσανατολισμένο στις επιχειρηματικές διαδικασίες και επικεντρώνεται στον πελάτη.

Το 2006 ιδρύεται η θυγατρική της εταιρεία στη Ελλάδα, η DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, με στόχο την εδραίωση της εταιρείας ως τον νούμερο ένα κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην ελληνική αγορά.
 


Εταιρικά νέα


Διαβάστε όλα τα νέα.

Που θα μας βρείτε;

Κεντρική Διεύθυνση
Κορίνθου 370, 26 222, Πάτρα
Τηλ.: 2610329648
Φαξ: 2610333673

Κεντρική Αποθήκη

ΒΙ. ΠΕ. Πάτρας

Δίκτυο συνεργατών

Νομική Σημείωση
© 1997-2009 Γ. Σαράντης ΕΠΕ
Κλιματισμός και βιομηχανική ψύξη

Ισολογισμοί

Από την YES!Internet | xHTML