Εξαερισμός DAIKIN για επαγγελματίες
Εξαερισμός
Εξαερισμός τύπου VAMΤα συστήματα εξαερισμού της DΑΙΚΙΝ με την τεχνολογία HRV μπορούν είτε να συμπληρώνουν το σύστημα κλιματισμού είτε να λειτουργούν ανεξάρτητα. Αφ’ ενός απομακρύνουν τον ακάθαρτο αέρα του εσωτερικού χώρου και διοχετεύουν στο φρέσκο αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον, αφ’ ετέρου προσαρμόζουν τον εξωτερικό αέρα στις εσωτερικές συνθήκες εναλλάσσοντας υγρασία και θερμότητα και αντισταθμίζοντας τις απώλειες ενέργειας.

Eναλλάσσει θερμότητα και υγρασία κατά τη διάρκεια της εισαγωγής και εξαγωγής του αέρα, γεγονός το οποίο προσαρμόζει τον εξωτερικό αέρα στις εσωτερικές συνθήκες και με τον τρόπο αυτό αντισταθμίζει την απώλεια ενέργειας.

Πλεονεκτήματα

- Λόγω της αυτόματης εναλλαγής θερμότητας υπάρχει μείωση στο φορτίο του συστήματος κλιματισμού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα o σχεδιασμός των κλιματιστικών μονάδων να οδηγεί σε οικονομικότερη εγκατάσταση.
- Η εναλλαγή της θερμότητας μειώνει την κατανάλωση ενέργειας του κλιματιστικού. Στις ενδιάμεσες εποχές το σύστημα εξαερισμού μπορεί να δουλεύει ανεξάρτητα και άρα να αντικαθιστά το κλιματιστικό.
- Το κεντρικό τηλεχειριστήριο ελέγχου επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ελέγχου, τα οποία συμπεριλαμβάνουν κλιματισμό και εξαερισμό.

 

Εταιρικά νέα


Διαβάστε όλα τα νέα.

Που θα μας βρείτε;

Κεντρική Διεύθυνση
Κορίνθου 370, 26 222, Πάτρα
Τηλ.: 2610329648
Φαξ: 2610333673

Κεντρική Αποθήκη

ΒΙ. ΠΕ. Πάτρας

Δίκτυο συνεργατών

Νομική Σημείωση
© 1997-2009 Γ. Σαράντης ΕΠΕ
Κλιματισμός και βιομηχανική ψύξη

Ισολογισμοί

Από την YES!Internet | xHTML