Νομική σημείωση

Με την περιήγησή σας στον δικτυακό τόπο της Γ. Σαράντης ΕΠΕ συμφωνείτε στους παρακάτω όρους χρήσης.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, θα πρέπει να σταματήσετε την περιήγησή σας στον δικτυακό τόπο. Η παραβίαση κάποιου ή κάποιων από τους παρακάνω όρους σημαίνει αυτόματη παύση του δικαιώματος περιήγησης στον δικτυακό τόπο. Η Γ. Σαράντης ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους παραπάνω όρους χρήσης, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση.

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου klimatismos-sarantis.gr ανήκει, εκτός εξαιρέσεων που δηλώνονται ρητά, στην Γ. Σαράντης ΕΠΕ.. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή και αναδημοσίευση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση από την Γ. Σαράντης ΕΠΕ.

1. Εμπορικά σήματα

Το εμπορικό σήμα

Γ. Σαράντης Ε.Π.Ε. logo

 

 

 

 

αποτελεί ιδιοκτησία της Γ. Σαράντης ΕΠΕ.

Το εμπορικό σήμα

Λογότυπο Daikin

 

 

ανήκει στην DAIKIN Industries Limited.

2. Χρήση συνδέσμων

Ο δικτυακός τόπος περιέχει συνδέσμους προς τρίτους δικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο των οποίων δεν φέρει καμία ευθύνη, όσον αφορά την ορθότητα και αξιοπιστία του. Η Γ. Σαράντης ΕΠΕ παρέχει τους συνδέσμους για πληροφοριακούς λόγους και μόνο.

3. Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Η Γ. Σαράντης ΕΠΕ δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση ότι η περιήγηση στον δικτυακό τόπο δεν υπόκεινται σε κανενός είδους εγγύηση σχετικά με την αδιάλειπτη παροχή της υπηρεσίας πληροφόρησης. Ο δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει τεχνικά, τυπογραφικά ή άλλα λάθη, συμπεριλαμβανομένης της πληροφορίας σχετικά με την περιγραφή των προϊόντων και υπηρεσιών. Πρόσθετα, υπάρχει περίπτωση το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου να χρήζει ανανέωσης. Η Γ. Σαράντης ΕΠΕ δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση ότι το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου είναι πάντα ανανεωμένο.

 

Εταιρικά νέα


Διαβάστε όλα τα νέα.

Που θα μας βρείτε;

Κεντρική Διεύθυνση
Κορίνθου 370, 26 222, Πάτρα
Τηλ.: 2610329648
Φαξ: 2610333673

Κεντρική Αποθήκη

ΒΙ. ΠΕ. Πάτρας

Δίκτυο συνεργατών

Νομική Σημείωση
© 1997-2009 Γ. Σαράντης ΕΠΕ
Κλιματισμός και βιομηχανική ψύξη

Ισολογισμοί

Από την YES!Internet | xHTML