Ιστορικό
Γ. Σαράντης Ε.Π.Ε. ΛογότυποΗ Γ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1997. Η διάθεση προϊόντων DAIKIN στην εγχώρια αγορά αρχίζει το 1985 οπότε και εγκαθίσταται το πρώτο κλιματιστικό τεχνολογίας DAIKIN στην Δυτική Ελλάδα από τον Γ. Σαράντη. Η ποιότητα του προϊόντος, η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός των διαθετών πολύ γρήγορα απέδωσε τα αναμενόμενα ώστε το μηχάνημα να καταξιωθεί και οι διαθέτες να χαρακτηρισθούν ως οι ‘ειδικοί’ στον κλιματισμό.

 

Αποτέλεσμα αυτής της συντονισμένης προσπάθειας ήταν η επέκταση του κύκλου εργασιών και η καθιέρωση στην τοπική αγορά, όπου η εταιρεία λειτουργούσε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος από το 1987. Έτσι το 1997 δημιουργήθηκε η Γ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Ε.Π.Ε., η οποία το 2004 επιλέγεται από την DAIKIN EUROPE NV να διαδραματίσει τον ρόλο του Master Dealer στην Ελλάδα.

 

Στηριζόμενη σε ένα υψηλού επιπέδου τεχνικό υπόβαθρο, η Γ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΕΠΕ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, τόσο σε επίπεδο μελέτης όσο και σε επίπεδο κατασκευής και συντήρησης. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση ανθρώπου και περιβάλλοντος και δέσμευση της εταιρείας αποτελεί η συνεργασία με τους πελάτες της με σκοπό την επίτευξη βιώσιμων και λειτουργικών λύσεων σε μια ολοένα πιο σύνθετη κοινωνία.
 

Εταιρικά νέα


Διαβάστε όλα τα νέα.

Που θα μας βρείτε;

Κεντρική Διεύθυνση
Κορίνθου 370, 26 222, Πάτρα
Τηλ.: 2610329648
Φαξ: 2610333673

Κεντρική Αποθήκη

ΒΙ. ΠΕ. Πάτρας

Δίκτυο συνεργατών

Νομική Σημείωση
© 1997-2009 Γ. Σαράντης ΕΠΕ
Κλιματισμός και βιομηχανική ψύξη

Ισολογισμοί

Από την YES!Internet | xHTML